Beer​ cellar: Stedet hvor øllet og maden forenes

Pub med skummende øl og højt humør

Alright, mate! Er du til eksperimenterende øl, lækker mad og ægte britisk pubstemning? Så sving forbi Flakhaven Gastro og tag turen ned i kælderen, hvor vores pub, Beer Cellar, holder til. Med base midt i Odense er Beer Cellar et populært mødested, når arbejdsdagen er ovre, og du trænger til at smække benene op i godt selskab.

Lokale ingredienser & øje for detaljen

Fra fin vinkælder til fristende øl-mekka

Beer Cellar er en del af Flakhaven Gastro, der er et kombineret madhus og bryghus. Her kan du mæske dig i lækker mad fra vores køkken, bælle store mængder friskbrygget øl og deltage i sociale arrangementer. Beer Cellar var tidligere en fin vinkælder, og selvom vi stadig byder på byens bedste udvalg af portvin, så har pubejeren Steven nu taget over og forvandlet lokalerne til en livlig, afslappet oase for alle, som har brug for at koble af efter fyraften.

Du kan nappe en bid mad oppe fra vores restaurant og tage den med ned i pubben, eller du kan nøjes med en øl eller ti. Med hele 21 taphaner er der nok at vælge imellem. Du har blandt andet mulighed for at smage Bryggeriet Flakhavens helt egne øl, eller du kan prøve kræfter med en af vores mange spændende gæsteøl fra ind- og udland – vi langer især mange skotske BrewDogs over disken! Vi har Happy Hour hver dag fra 16-18, så kom forbi og smag.

Vi elsker at eksperimentere med øl, og derfor sælger vi også Cask Ale som det eneste sted i Odense. Vores Cask Ale ankommer i tønder, fermenteres på fad inden åbning og anstikkes 24 timer før, de finder vej til dit glas, præcis som man lavede øl i de gode gamle dage. Du kan smage vores Cask Ale hver fredag og lørdag.

Nyd en god fadøl i godt selskab

et hyggeligt fællesskab i beer cellar

Det er ingen hemmelighed, at vi elsker øl, men Beer Cellar har meget mere at byde på. Vi huser også arrangementer, hvor vi blandt andet viser Formel 1 på storskærm - og vi byder hele Odense hjerteligt velkommen. Hold øje med vores Facebook-side, hvor vi løbende lægger begivenheder op. Hernede kan du flygte fra hverdagens trummerum med en skøn kombination af lækker mad, iskold fadøl, glade mennesker og sød musik i ørerne.

Godt øludvalg - Gode IPA’ere

- Michael Keilberg​

Dejligt sted og god betjening

- Amon Freya

Mange lækre øl samt vine, bartenderen er helt igennem fantastisk

- Julie Nielsen

Det smager altid af en mere... dejligt sted

- Frederik Pedersen

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Besøg Flakhaven

Fin​d os​ i odense

Bryg​geriet Flakhaven ApS,map-rød flakhaven 2b, 5000 Odense 

tlf-rød 66 12 02 99, mail-rød kontakt@flakhaven.dk

CVR: 37760099​​

Køkkenet har følgende åbningstider:

Mandag: 11.00 - 21.00

Tirsdag: 11.00 - 21.00

Onsdag: 11.00 - 21.00

Torsdag: 11.00 - 21.00

Fredag: 11.00 - 21.00

Lørdag: 11.00 - 21.00

Søndag: 11.00 - 21.00