Friskbrygget øl

BRYGGERIET FLAKHAVEN: BRYGHUS MED KVALITETSØL

Vi er stolte af at kunne byde velkommen til Bryggeriet Flakhaven i hjertet af Odense. Her brygger vi vores egne kvalitetsøl i store kobberkedler, der tiltrækker øl-entusiaster fra hele Fyn og resten af landet.

Vores bryghus er hjertet i det gastronomiske hus Flakhaven Gastro, hvor du finder en restaurant med et spændende køkken samt kælderpubben Beer Cellar, der sælger bryghusets egne øl. Med andre ord slår Flakhaven Gastro dørene op for en kulinarisk verden med ølbrygningen i centrum.

Vi har altid friskbrygget øl på hanerne, og vi afholder desuden flere spændende arrangementer med musik og kultur. Kom forbi vores bryggeri og restaurant til en ølsmagning og en lækker menu. 

se hvordan vi brygger øl

Et bryghus med stolte traditioner

De store, kobberfarvede brygkedler tager imod dig, når du træder inden for i bryghuset. Det er her, malt, gær og vand bliver til den øl, som du kan smage i restauranten og i pubben, og som du tydeligt kan dufte, hvor end du bevæger dig hen i vores gastronomiske hus.

I bryghuset møder du jævnligt brygmesteren i færd med at sætte en bryg over. Vi producerer vores øl med afsæt i stolte traditioner, stor omhyggelighed og lokale ingredienser, da vi mener, det fører til de bedste produkter i højeste kvalitet. Brug af årstidens råvarer er noget af det, der kendetegner vores historie, og som vi værner om. Derfor søger ølkendere mod Bryggeriet Flakhaven, når de skal smage noget ud over det sædvanlige.

FInd os midt i Odense

Fadøl og mad i skøn harmoni

Du kan nyde vores friskbryggede øl i restauranten og i pubben Beer Cellar, eller du kan købe øl som take away, hvis du for eksempel vil sidde i en af Odenses nærliggende parker. Vores kokke og brygmestre arbejder tæt sammen om at give dig en unik kulinarisk oplevelse, så den mad, du køber, passer til dine drikkevarer.

- Lone Ribert

Super god betjening og skøn stemning, De kan varmt anbefales

- Linn Merethe Muus

God service og rigtig godt øl. 
​Perfekt hyggested

- Gitte Mouritzen Jensen

God øl og god betjening, absolut et besøg værd

- Lone Ribert

Super god betjening og skøn stemning, De kan varmt anbefales

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Besøg Flakhaven

Find os​ i odense

Bryg​geriet Flakhaven ApS, map-blå flakhaven 2b, 5000 Odense 

tlf-blå 66 12 02 99, mail-blå kontakt@flakhaven.dk

CVR: 37760099​​

Åbningstider

Restauranten:

Søndag - Torsdag:

11.00 - 22.00

Køkkenet lukker kl. 21.00

Fredag - Lørdag

11.00-23.00

Køkkenet lukker kl. 21.30

Beer Cellar

Søndag - Torsdag

11.00-22.00

Fredag - Lørdag

11.00-02.00