autentisk japansk street food​

Kaiseki: asiatiske småretter til deling

Er du​ vild med asiatisk mad, og kunne du tænke dig at hive dine venner eller familie med til en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige? Så slå et smut forbi Flakhaven Gastro i Odense. Vi er et kombineret madhus og bryghus, der skaber de perfekte rammer f​or dig og dit selskab.

Vi serverer blandt andet KAISEKI, også kaldet ”Japas”, der er en form for asiatisk tapas bestående af flere små retter, som man kan dele med hele bordet. Glem alt om egne tallerkener, knive og gafler – kom og besøg vores restaurant og få forkælet alle smagssanserne sammen med dem, du holder af.

både udeservering og take away

Sødt, surt & salt – få et sundt, afbalanceret måltid

Når du træder ind i vores restaurant, siger du samtidig farvel til den velkendte, danske madkultur, og hej til en ny og spændende verden, hvor mad er noget, man deler med hinanden. KAISEKI betyder nemlig ”små retter til deling”, og det er lige netop, hvad du får, når du bestiller mad her hos Flakhaven Gastro.

Hver enkelt ret er asiatisk inspireret og tager udgangspunkt i årstidens råvarer med lokale ingredienser. Vores kok, Andreas, sørger omhyggeligt for at sammensætte et afbalanceret og sundt måltid ud fra et væld af små retter, der kommer rundt om hele smagspaletten med både surt, sødt, salt, bittert og umami. Derfor finder du blandt andet friske poké bowls, bao buns og forårsruller på menukortet.

Slå dig ned, nip til lidt af hvert fra bordet og mærk følelsen af fællesskab. KAISEKI er et populært valg til alle slags anledninger, og vi tilbyder også take away.

​prøv vores velsmagende, asiatiske deleretter

Besøg os og smag autentisk KAISEKI

​Hvis du vil have en bid af autentisk, asiatisk madkultur, så skal du ikke længere væk end til hjertet af Odense. Nu hvor du er her i Flakhaven Gastro, kan du også prøve en øl fra vores eget bryghus, som vi har skræddersyet til maden. Eller hvad med at kigge ned i kælderpubben Beer Cellar? Du kan tage maden og øllen med overalt, så sving endelig forbi.

Mange spændende og velsmagende retter. Og rimelige priser.

- Gudrun Guldborg​

Besøg Flakhaven

Fin​d os​ i odense

Bryg​geriet Flakhaven ApS, map-blå flakhaven 2b, 5000 Odense 

tlf-blå 66 12 02 99, mail-blå kontakt@flakhaven.dk

CVR: 37760099​​

Køkkenet har følgende åbningstider:

Mandag: Lukket

Tirsdag - Søndag: kl. 11 – 20