11:00-21:00

MENU

Snacks

BRUCHETTA

​85,-

3 stk. med fetacreme med timian, olivenolie, syltede figner og peber

Croquette

​85,-

5 stk. braiseret okse med demi glace og urter, serveret med urtemayo og urter

CROSTINI

​85,-

3 stk. røget laks serveret med rygeostcreme, saltet agurk og urter

HOT WINGS

​85,-

Sprøde marinerede hot wings serveret med syltede rødløg og urter

ONION RINGS

​65,-

Sprøde løgringe serveret med chilimayo

FLÆSKESVÆR

​65,-

Sprøde flæskesvær serveret med urtemayo

FRANSKE KARTOFLER

​45,-

CHARCUTERI

​135,-

Ølpølser af okse, rosmarinskinke, chorizo, gammel knas, røget brie, vesterhavsost, oliven, kompot, nødder, kiks og chips

PORK BELLY

​85,-

5 stk. confiterede, sprøde cubes af svinebryst, friteret og serveret med BBQ sauce og syltede rødløg

NACHOS

​125,-

Nachos chips med cheddar og mozzarella, serveret med avokadodip, creme fraiche og salsa

NACHOS MED KYLLING

​155,-

Nachos chips med kyllingebryst, cheddar og mozzarella, serveret med avokadodip, creme fraiche og salsa

OLIVEN SANTORINI

​65,-

Sprøde marinerede hot wings serveret med syltede rødløg og urter

SALTEDE PEANUTS

​45,-

RØGEDE & SALTEDE MANDLER

​45,-

Forretter​

laks 

​125,-

Saltet laks serveret med urtemayo, salturt, let syltede agurkebånd, syltede sennepskorn og ristet rug

Kammusling

​135,-

Rimmet kammusling serveret med bælgærter, fennikel, muslingesauce og urter

CARPACCIO

​125,-

Røget okseinderlår serveret med kapers, parmesan, dressing, olivenolie og urter

FYNSKE ASPARGES

​125,-

Hvide fynske asparges serveret med håndpillede rejer, hollandaise og urter

BURRATA

​125,-

Burrata serveret med friske og bagte tomater, fennikel, bælgærter, grønne fynske asparges, peber og olivenolie

Lette retter

Rejema'

​165,-

Håndpillede rejer serveres på smørstegt

surdejsbrød. Citrusmayo, urteknas, dild &

citronperler.

Caesar salat

​165,-

Kyllingebryst, marineret salat, bacon, caesardressing, flager af parmesan, croutoner og karse

Laks & Avocado

​165,-

Koldrøget laks på surdejsbrød serveret

med avocado, citrusmayo, urteknas &

kornblomster.

laksesalat

​155,-

Koldrøget laks på surdejsbrød, serveret med avocado, citrusmayo, citronperler og urteknas

BURRATASALAT

​155,-

Burrata serveret med friske og bagte tomater, syltede rødløg, basilikum, balsamico og salat

​Burgers

Gastro burger

​145,-

Bøf af hakket oksekød i briochebolle med salat,

tomat, syltede agurker, syltede rødløg, cheddar,

Monterey Jack & bacon, smurt med vores egen

Gastro dressing.

Kyllingeburger

145,-

Crispy fried chicken i briochebolle med salat,

tomat, syltede agurker, syltede rødløg, cheddar,

& Monterey Jack, smurt med vores egen

Gastro dressing.

The Amercian

​185,-

Dobbelt bøf af hakket oksekød i briochebolle med salat, tomat, syltede agurker, syltede rødløg, dobbelt cheddar, dobbelt Monterey Jack og dobbelt bacon, sprøde løgringe, smurt med vores egen Gastro dip​

vegetarburger

​145,-

Falafelbøf i briochebolle med salat, tomat, syltede rødløg og avokadodressing

Hovedretter

TORSKEN

​225,-

Torsk serveret med jomfruhummerbisque, fennikel, blomkålspuré, bælgærter, grønne asparges og grøn olie

KYLLINGEN

​185,-

Stegt kyllingebryst med blomkål, bælgærter, grønne asparges, bagte tomater, syltede sennepskorn, nye danske kartofler og citrussauce

Grisen

​189,-

Krogmodnet nakke af velfærdsgris serveret med blomkål, blomkålspuré, grønne asparges, nye danske kartofler og sauce

VEGETAREN

​175,-

Bagt selleri serveret med blomkål, nye danske kartofler, kapers, syltede sennepskorn, fennikel og glace af grønt

Steaks

Alle udskæringer er af græsfodret kvæg fra Uruguay, 

serveret med bagte tomater og grønne asparges, 

pommes frites og valgfri sauce

Rib eye

​245,-

180 gram rib eye.

Rib eye

325,-

285 gram rib eye.

Klassikere

Vores klassikere serveres i hovedretsstørelse.​

Stjerneskud

​185,-

Panerede rødspætter serveret med

håndpillede rejer, røget laks, thousand

Island-dressing, grønne asparges, salat,

dild & citronperler

Pariserbøf

​185,-

Bøf af hakket oksekød på surdejsbrød

serveret med rødbeder, kapers, peberrod,

pickles & æggeblomme

MOULES FRITES

​185,-

Dampede blåmuslinger i hvidvin og fløde, serveret med pommes frites og Gastro dip

STEAK SANDWICH

​195,-

Krogmodnet rib eye med cheddar og Montery Jack, serveret i surdejsbrød smurt med Gastro dip, salat, tomat, syltede agurker, syltede rødløg og pickles

desserter

Sommeren

​115,-

Nye danske jordbær serveret med vaniljeis, brændt hvid chokolade, mynte, fløde og jordbærsirup

Citronen

​115,-

Citron ”fromage” serveret med hindbær, fløde, citronsauce og tuille

TRIFLIEN

​120,-

Jordbær/Rabarber serveret med vaniljecreme, sprød sukkerkiks og friske bær

Ostene

​125,-

Jordbær/Rabarber serveret med vaniljecreme, sprød sukkerkiks og friske bær

Extras

Pommes frites

Gastro fries

45,-​

Parmesan fries

45,-​

Trøffel fries

45,-​

Sauces

Bearnaise, rødvinssauce eller peber sauce

35,-​

Dip

Flakhavens egen Gastro dip med syltede

drueagurker og hvidløg vendt med mayonnaise

tilsmagt salt, peber og olivenolie

15,-​

Spicy mayo, smoked BBQ sauce,

ketchup eller citrusmayo

15,-​