11:00-21:00

SAMMENSÆT SELV DIN 3-RETTERS MENU ​375,-

Vælg frit fra kategorierne ’Forretter’, ’Hovedretter’ og ’Desserter’​

Forretter​

Tartar

135,-

Tatar af oksekød serveret med fermenteret hvidløgsmayo, ribs og rugbrødschips

Rimmet laks

135,-

Rimmet laks serveret med urtemayo, æbletern og rugbrødschips

Blomkål

125,-

Bagt blomkål serveret med brunet smør, syltet svampe og revet Gammel Knas

Fransk løgsuppe

125,-

Fransk løgsuppe serveret med gratineret comté

toast

Hovedretter

Oksemørbrad

​235,-

Oksemørbrad serveret med glaseret gulerødder, syltede svampe, kartoffelgratin og portvinssauce

Svinemørbrad

​225,-

Svinemørbrad serveret med græskarpuré, ristede græskarkerner, syltet græskar, kartoffelgratin og portvinssauce

Selleri

215,-

Bagt selleri marineret med teriyaki, serveret med syltede svampe, sauteret spidskål, pommes anna og sauce

Laks

225,-

Bagt laks serveret med bagte tomater, hasselnødder, pommes anna, spinat og revet comté

desserter

Honning vaffel

​125,-

Honning vaffel serveret med honningis, karamel, tørret appelsin og tuille

Citronkage

​125,-

Citronkage serveret med brunsvigersauce, vaniljeis & tuille

Chokolademousse

​125,-

Chokolademousse serveret med krokant, hasselnødder & syltet bær

Oste

​125,-

Udvalg af 3 forskellige oste serveret med kompot, kiks og rugbrødschips

TILKØB

RIB EYE SOM HOVEDRET til din menu

Rib eye 200 gram

55,-​

Rib eye 300 gram

85,-​

øl eller vin menu

Tilkøb øl menu

225,-​

Tilkøb vin menu

225,-​

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Besøg Flakhaven

Find os​ i odense

Bryg​geriet Flakhaven ApS, maps-gul flakhaven 2b, 5000 Odense

tlf-gul 66 12 02 99, mail-gul kontakt@flakhaven.dk

CVR: 37760099​​

Åbningstider

Restauranten:

Søndag - Torsdag:

11.00 - 22.00

Køkkenet lukker kl. 21.00

Fredag - Lørdag

11.00-23.00

Køkkenet lukker kl. 21.30

Beer Cellar

Søndag - Torsdag

11.00-22.00

Fredag - Lørdag

11.00-02.00