ølsmagning i mange størrelser og former

Book din ølsmagning

På Flakhaven Gastro er det en mulighed at prøve en ølsmagning for dig og venner, kollegaer, familie eller hvem end du har lyst at dele oplevelsen med.

Ølsmagningen findes i mange forskellige størrelser og former, og kan imødekomme dine ønsker.

​Book her

Onsdagssmagning

Hver eneste onsdag, kan du blive klogere på øl-universet med vores ugentlige ølsmagning på Flakhaven Gastro fra kl. 19:00-20:00. Her vil du blive budt på 6 forskellige øl, mens der gladeligt bliver fortalt om historien bag. Vores onsdags smagning er for dig, der gerne vil prøve lidt nyt og forskelligt. Det kræver ingen tilmelding at deltage i ølsmagningen, men der er et begrænset antal pladser.

Pris for deltagelse: 150,- pr. person

Ølsmagning

Ønsker du en ølsmagning for dig og dit selskab, så er dette en mulighed på Flakhaven Gastro. Vi byder ved denne ølsmagning på 8 forskellige slags øl, en guided tour under kedlerne samt fuld opmærksomhed på dig og dit selskab. Hvis du ønsker denne ølsmagning, skal det ske ved booking - send gerne en forespørgsel ift. en ønsket dato, så kontakter vi dig straks!

Pris for deltagelse: 250,- pr. person

Inkl. mad: 395,- pr. person

Beer makers

Med Beer makers bliver du taget med på en gastronomisk oplevelse, hvor øl og mad går op i en højere enhed. Her vil du blive budt på forskellige retter fra vores dygtige kokke, alt sammen parret med det bedste match i mellem mad og øl. Dette arrangement kræver tilmelding og har et begrænset antal pladser.

Pris for deltagelse: 795,- pr. person.

Tap takeover

Som en vaskeægte ølentusiast, elsker vi at prøve nye og forskellige øl. Derfor har vi på Flakhaven Gastro indført tap takeover. Dette koncept er for dig, der er nysgerrig på forskellige bryghuse og deres bryg.

Tap takeover giver fra måned til måned et nyt bryghus muligheden for at overtage mellem 6-8 haner i vores bryggeri. Her kan du møde brygmesteren bag og høre fortællingen til hver øl der præsenteres.

Dette event kræver ingen tilmelding, men der er begrænset antal pladser.

Pris for deltagelse: Det koster ingenting at deltage i dette arrangement, dog skal der betales for hver enkelt øl man drikker.

Whiskysmagningen

Den første tirsdag i hver måned er der whiskysmagning på Flakhaven Gastro fra kl. 19:00-20:00.

Her vil du blive budt på månedens whisky samt én øl, mens der glædeligt fortælles om denne whisky fra Cadenhead’s Whisky Shop. Whiskysmagningen er for den nye, den passionerede, den nysgerrige og den erfarne whisky drikker - Altså er det for dig, der gerne vil smage på lidt forskelligt whisky og høre historien bag. Derudover vil der hver tirsdag være 50% på alt whisky hos Flakhaven Gastro. Det kræver ingen tilmelding at deltage i whiskysmagningen, men der er et begrænset antal pladser.

Pris for deltagelse: 100,- pr. person

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke