velsmagende og autentisk amerikansk mad

Pop’s bbq: amerikansk slow food

Kender du det, når du bare har brug for et stort, varmt kram efter en lang arbejdsdag? Hos POP’s BBQ i Flakhaven Gastro tager vi imod dig med vidt åbne arme. Når du sætter tænderne i vores juicy, amerikanske måltider, vil det nemlig føles som en tryg og kærlig omfavnelse, der sender dig fluks i den gastronomiske himmel. Besøg vores hyggelige restaurant i Odense, hvis ikke du er bange for at få fedtede fingre.

Hyggelig stemning & lokale råvarer

Vi har fokus på den gode smag og den gode stemning

Flakhaven Gastro er et gastronomisk hus proppet med ølbugnende kobberkedler, og det er i disse rustikke omgivelser, du finder vores restaurant POP’s BBQ. Her serverer vi amerikansk slow food tilberedt af årstidens lokale råvarer med fokus på høj kvalitet, intense smagsoplevelser og gavmilde portioner. Alt kød er nøje udvalgt og bliver tilberedt i vores egen køkken og rygeovn. Var der nogen, der sagde comfort food?

Når du nu sidder med et solidt, hjemmelavet måltid foran dig, så ligger det lige til højrebenet at supplere med en skummende øl fra vores eget bryghus. Vores kokke og brygmestre arbejder tæt sammen om at skabe et festfyrværkeri for dine smagsløg, og de øl, du kan købe i restauranten, passer derfor perfekt til alle retter. 

Gode burgere, hver gang

Besøg POP’s BBQ eller gå på opdagelse i resten af bryghuset

Du behøver ikke tage helt til USA for at nyde et lækkert og snasket måltid, der får blodtrykket til at stige. I Odense har vi alt det, du længes efter. I vores restaurant finder du også et køkken med sunde, asiatisk inspirerede tapasretter, mens kælderpubben Beer Cellar inviterer på quiz og øl i lange baner. Det er helt op til dig, hvor henne du vil nyde maden.

Lækker takeaway mad klar til servering

- Charlotte Jørgensen​

Vi har lige fået smørrebrød som takeaway og det var super lækkert

- Vivi Pindstofte​

Wow, vi bestilte takeaway. Det er så flot anrettet og smager fantastisk. Stor ros herfra

- Mads Timm​

Et godt sted til en god frokost!

- Josephine Hansen​

virkelig hyggeligt sted, venlige og hjælpsomme tjenere, og fantastiske øl. kan kun anbefales

- Christian Borch​

Besøg Flakhaven

Fin​d os​ i odense

Bryg​geriet Flakhaven ApS, maps-gul flakhaven 2b, 5000 Odense 

tlf-gul 66 12 02 99, mail-gul kontakt@flakhaven.dk

CVR: 37760099​​

Køkkenet har følgende åbningstider:

Mandag: Lukket

Tirsdag - Søndag: ​kl. 11 – 20